Takläggare i Vargön

Annons:

Takläggare i Vargön - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vargön. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Vargön med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vargön rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vargön samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vargön och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vargön

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vargön som du kan anlita för takläggning av din villa i Vargön.

Wargöns Tak AB
Kartev. 6
468 31 VARGÖN


Rikards Tak & Bygg AB
Odens v. 6
468 30 Vargön


Is-Tak AB
Tunhemsv. 1
468 30 Vargön


Kostnad för takläggning i Vargön

Kostnaden och priset på takläggning i Vargön kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vargön. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vargön. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vargön från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vargön

I Vargön hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vargön är en tätort i Vänersborgs kommun i Västergötland (Västra Götalands län), 5 km sydost om Vänersborg och 11 km nordost om Trollhättan. Samhället är beläget med de två platåbergen Halle- och Hunneberg i öster, Göta älvs utlopp ur Vänern i väster, och Tunhemsslätten i söder.

Yta: 351,05 hektar
Invånarantal: 4919, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vargön om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vargön.

I Vargön fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vargön. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vargön som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.