Takläggare i Vänersborg

Annons:

Takläggare i Vänersborg - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vänersborg. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Vänersborg med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vänersborg rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vänersborg samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vänersborg och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vänersborg

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vänersborg som du kan anlita för takläggning av din villa i Vänersborg.

Nordsvenska Tak AB
Herman Kreftings g. 5
462 56 Vänersborg


Stefans Plåtslageri
Tegelslagarg. 4
462 56 Vänersborg


Takservice I Trestad AB
Ekev. 3 E
462 53 VÄNERSBORG


Kostnad för takläggning i Vänersborg

Kostnaden och priset på takläggning i Vänersborg kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vänersborg. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vänersborg. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vänersborg från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vänersborg

I Vänersborg hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Yta: 1 156,51 hektar
Invånarantal: 21699, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vänersborg om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vänersborg.

I Vänersborg fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vänersborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vänersborg som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.