Takläggare i Uddevalla

Annons:

Takläggare i Uddevalla - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Uddevalla. Sammanlagt finns det 6 olika takfirmor i Uddevalla med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Uddevalla rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Uddevalla samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Uddevalla och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Uddevalla

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Uddevalla som du kan anlita för takläggning av din villa i Uddevalla.

Bohlins Entreprenad AB
Svinbohult 165
451 93 Uddevalla


Adamssons Byggnads AB
Hagarnev. 34
451 41 UDDEVALLA


Trestad Tak & Bygg
Skalbanksv. 5 A
451 55 Uddevalla


Sjöstedt & Bergstens Tak & Bygg AB
Strömstadsv. 36 E
451 50 UDDEVALLA


Kurt Bergstens Tak-Måleri, Snickeri
Österled 20
451 34 UDDEVALLA


Tak & Renovering i Uddevalla AB
Edingsv. 30
451 52 UDDEVALLA


Kostnad för takläggning i Uddevalla

Kostnaden och priset på takläggning i Uddevalla kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Uddevalla. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Uddevalla. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Uddevalla från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Uddevalla

I Uddevalla hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Uddevalla om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Uddevalla.

I Uddevalla fanns det totalt 6 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Uddevalla. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Uddevalla som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.