Takläggare i Tollered

Annons:

Takläggare i Tollered - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tollered. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Tollered med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tollered rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tollered samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tollered och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tollered

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tollered som du kan anlita för takläggning av din villa i Tollered.

Krantz, Arne Gunnar
Lurerundan 4
448 96 Tollered


Kostnad för takläggning i Tollered

Kostnaden och priset på takläggning i Tollered kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tollered. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tollered. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tollered från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tollered

I Tollered hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tollered är en tätort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Tollered ligger 32 km öster om Göteborg i en förkastningsbrant mellan sjöarna Sävelången (53 m ö.h.) och Torskabotten (112 m ö.h.).

Yta: 65,14 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tollered om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tollered.

I Tollered fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tollered. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tollered som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.