Takläggare i Timmersdala

Annons:

Takläggare i Timmersdala - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Timmersdala. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Timmersdala med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Timmersdala rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Timmersdala samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Timmersdala och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Timmersdala

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Timmersdala som du kan anlita för takläggning av din villa i Timmersdala.

Aspelunds Tak och Trädgård
Timmersdala Aspelund
540 16 TIMMERSDALA


Kostnad för takläggning i Timmersdala

Kostnaden och priset på takläggning i Timmersdala kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Timmersdala. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Timmersdala. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Timmersdala från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Timmersdala

I Timmersdala hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Timmersdala är en tätort i Skövde kommun och kyrkbyn i Timmersdala socken i Västergötland. Timmersdala ligger 21 kilometer nordväst om Skövde och ligger vid sjön Lången. Namnet Timmersdala har sitt ursprung i "Tymer Dalen".

Yta: 67,42 hektar
Invånarantal: 875, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Timmersdala om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Timmersdala.

I Timmersdala fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Timmersdala. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Timmersdala som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.