Takläggare i Tidan

Annons:

Takläggare i Tidan - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tidan. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Tidan med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tidan rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tidan samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tidan och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tidan

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tidan som du kan anlita för takläggning av din villa i Tidan.

LEAB Tak
Belleforsv. 11
549 31 Tidan


Kostnad för takläggning i Tidan

Kostnaden och priset på takläggning i Tidan kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tidan. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tidan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tidan från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tidan

I Tidan hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tidan är en tätort i norra delen av Skövde kommun i Västra Götalands län, belägen där Västra stambanan korsar ån Tidan. Vads kyrka och antikvariatet Böckernas hus ligger i Tidan.

Yta: 132,34 hektar
Invånarantal: 935, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tidan om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tidan.

I Tidan fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tidan. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tidan som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.