Takläggare i Tidaholm

Annons:

Takläggare i Tidaholm - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tidaholm. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Tidaholm med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tidaholm rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tidaholm samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tidaholm och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tidaholm

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tidaholm som du kan anlita för takläggning av din villa i Tidaholm.

Holmbergs Bygg Tidaholm AB
S. Kungsv. 36
522 34 Tidaholm


Kostnad för takläggning i Tidaholm

Kostnaden och priset på takläggning i Tidaholm kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tidaholm. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tidaholm. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tidaholm från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tidaholm

I Tidaholm hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tidaholm om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tidaholm.

I Tidaholm fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tidaholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tidaholm som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.