Takläggare i Svanesund

Annons:

Takläggare i Svanesund - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Svanesund. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Svanesund med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Svanesund rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Svanesund samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Svanesund och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Svanesund

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Svanesund som du kan anlita för takläggning av din villa i Svanesund.

Winghus
Skogslyckev. 22
472 31 Svanesund


Kostnad för takläggning i Svanesund

Kostnaden och priset på takläggning i Svanesund kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Svanesund. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Svanesund. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Svanesund från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Svanesund

I Svanesund hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Svanesund är en tätort på Orust och ligger vid sundet mellan östra sidan av ön och Bohusläns fastland. Över sundet finns vägfärjeförbindelsen Svanesundsleden. Tätorten är Orusts näst största efter Henån och sträcker sig ett par kilometer inåt land från färjeläget.

Yta: 154,45 hektar
Invånarantal: 1518, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svanesund om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Svanesund.

I Svanesund fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Svanesund. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Svanesund som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.