Takläggare i Stenungsund

Annons:

Takläggare i Stenungsund - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Stenungsund. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Stenungsund med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Stenungsund rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Stenungsund samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Stenungsund och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Stenungsund

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Stenungsund som du kan anlita för takläggning av din villa i Stenungsund.

Z-Entreprenör
Kristinedal 27
444 47 STENUNGSUND


Kostnad för takläggning i Stenungsund

Kostnaden och priset på takläggning i Stenungsund kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Stenungsund. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Stenungsund. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Stenungsund från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Stenungsund

I Stenungsund hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Stenungsund är en tätort i Bohuslän och centralort i Stenungsunds kommun i Västra Götalands län. Stenungsund är beläget vid Västerhavet innanför öarna Tjörn och Orust, till vilka fastlandsförbindelse utgår härifrån.

Yta: 1 111,74 hektar
Invånarantal: 9987, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stenungsund om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Stenungsund.

I Stenungsund fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Stenungsund. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Stenungsund som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.