Takläggare i Stenstorp

Annons:

Takläggare i Stenstorp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Stenstorp. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Stenstorp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Stenstorp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Stenstorp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Stenstorp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Stenstorp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Stenstorp som du kan anlita för takläggning av din villa i Stenstorp.

Stenstorps Tak AB
Segerstad HÖGSGÅRDEN
521 63 STENSTORP


Stenstorps Tak AB
Segerstad HÖGSGÅRDEN
521 63 STENSTORP


Kostnad för takläggning i Stenstorp

Kostnaden och priset på takläggning i Stenstorp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Stenstorp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Stenstorp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Stenstorp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Stenstorp

I Stenstorp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Stenstorp är en tätort i Stenstorps socken i Falköpings kommun, 17 km nordost om Falköping och 17 km sydväst om Skövde. I Stenstorp finns Falbygdens Ostnederlag AB (ostlagring med 35 anställda).

Yta: 165,99 hektar
Invånarantal: 1668, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stenstorp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Stenstorp.

I Stenstorp fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Stenstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Stenstorp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.