Takläggare i Säve

Annons:

Takläggare i Säve - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Säve. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Säve med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Säve rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Säve samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Säve och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Säve

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Säve som du kan anlita för takläggning av din villa i Säve.

Torslanda Tak AB
Flatåkern 2
423 70 SÄVE


Kostnad för takläggning i Säve

Kostnaden och priset på takläggning i Säve kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Säve. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Säve. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Säve från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Säve

I Säve hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Säve är ett primärområde och en stadsdel på Hisingen i Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Stadsdelen Säve, som motsvarar Säve socken, har en areal på 3 320 hektar.

Yta: 3 320 hektar
Invånarantal: 2286, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Säve om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Säve.

I Säve fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Säve. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Säve som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.