Takläggare i Mölndal

Annons:

Takläggare i Mölndal - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Mölndal. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Mölndal med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Mölndal rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Mölndal samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Mölndal och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Mölndal

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Mölndal som du kan anlita för takläggning av din villa i Mölndal.

Hagmans Tak Göteborg AB
Bergfotsg. 3
431 35 MÖLNDAL


HJM Tak & Byggplåt
Argong. 16
431 53 MÖLNDAL


Käringbergets Bygg & Takteknik AB
Glasbergsg. 276
431 34 Mölndal


Kostnad för takläggning i Mölndal

Kostnaden och priset på takläggning i Mölndal kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Mölndal. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Mölndal. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Mölndal från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Mölndal

I Mölndal hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du ta del av mer information om orten Mölndal om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Mölndal.

I Mölndal fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Mölndal. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Mölndal som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.