Takläggare i Lysekil

Annons:

Takläggare i Lysekil - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Lysekil. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Lysekil med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Lysekil rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Lysekil samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Lysekil och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Lysekil

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Lysekil som du kan anlita för takläggning av din villa i Lysekil.

I W L Tak AB
Lassav. 12
453 30 Lysekil


Kostnad för takläggning i Lysekil

Kostnaden och priset på takläggning i Lysekil kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Lysekil. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Lysekil. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Lysekil från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Lysekil

I Lysekil hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lysekil om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Lysekil.

I Lysekil fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Lysekil. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Lysekil som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.