Takläggare i Ljungskile

Annons:

Takläggare i Ljungskile - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ljungskile. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Ljungskile med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ljungskile rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ljungskile samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ljungskile och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ljungskile

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ljungskile som du kan anlita för takläggning av din villa i Ljungskile.

JTB, Jörgen & Torbjörn Byggare AB
Husåsvägen 2
459 30 LJUNGSKILE


Takorama
Backegårdsv. 4
459 30 LJUNGSKILE


Kostnad för takläggning i Ljungskile

Kostnaden och priset på takläggning i Ljungskile kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ljungskile. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ljungskile. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ljungskile från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ljungskile

I Ljungskile hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungskile om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ljungskile.

I Ljungskile fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ljungskile. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ljungskile som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.