Takläggare i Lidköping

Annons:

Takläggare i Lidköping - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Lidköping. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Lidköping med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Lidköping rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Lidköping samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Lidköping och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Lidköping

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Lidköping som du kan anlita för takläggning av din villa i Lidköping.

Lahtis Tak & Bygg AB
Fabriksg. 4
531 30 LIDKÖPING


AB Lahtis Tak & Bygg
Fabriksg. 4
531 30 LIDKÖPING


Källsmark Entreprenad AB
Kållandsö Synvillan
531 99 Lidköping


Kostnad för takläggning i Lidköping

Kostnaden och priset på takläggning i Lidköping kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Lidköping. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Lidköping. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Lidköping från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Lidköping

I Lidköping hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lidköping om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Lidköping.

I Lidköping fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Lidköping. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Lidköping som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.