Takläggare i Landvetter

Annons:

Takläggare i Landvetter - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Landvetter. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Landvetter med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Landvetter rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Landvetter samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Landvetter och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Landvetter

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Landvetter som du kan anlita för takläggning av din villa i Landvetter.

Björks Tak & Entreprenad
Grönhultsv. 6 A
438 35 Landvetter


Kostnad för takläggning i Landvetter

Kostnaden och priset på takläggning i Landvetter kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Landvetter. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Landvetter. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Landvetter från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Landvetter

I Landvetter hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånarantal: 7152, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Landvetter om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Landvetter.

I Landvetter fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Landvetter. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Landvetter som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.