Takläggare i Kungälv

Annons:

Takläggare i Kungälv - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kungälv. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Kungälv med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kungälv rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kungälv samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kungälv och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kungälv

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kungälv som du kan anlita för takläggning av din villa i Kungälv.

LTM Tak
Bilg. 9
442 40 Kungälv


Sjöstedt & Bergstens Tak & Bygg AB
Helgonag. 228
442 41 KUNGÄLV


Eriksson & Westman Säkerhetspartner i väst AB
Bultg. 28
442 40 Kungälv


Brehålts Tak AB
Arntorpsgatan 7 B
442 45 KUNGÄLV


Kostnad för takläggning i Kungälv

Kostnaden och priset på takläggning i Kungälv kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kungälv. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kungälv. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kungälv från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kungälv

I Kungälv hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungälv om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kungälv.

I Kungälv fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kungälv. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kungälv som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.