Takläggare i Kinna

Annons:

Takläggare i Kinna - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kinna. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Kinna med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kinna rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kinna samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kinna och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kinna

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kinna som du kan anlita för takläggning av din villa i Kinna.

Takbyggarna i Kinna
Viskarängsg. 27
511 56 KINNA


Kinna Tak & Ställning
Backmansv. 32
511 57 Kinna


Tj:s Takservice HB
Ekeborgsv. 17
511 41 KINNATomas Johansson Takservice I Kinna AB
Ekeborgsv


Tj:S Takservice AB
Slättängsg. 4
511 57 Kinna


Kostnad för takläggning i Kinna

Kostnaden och priset på takläggning i Kinna kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kinna. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kinna. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kinna från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kinna

I Kinna hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kinna om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kinna.

I Kinna fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kinna. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kinna som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.