Takläggare i Kareby

Annons:

Takläggare i Kareby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kareby. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Kareby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kareby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kareby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kareby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kareby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kareby som du kan anlita för takläggning av din villa i Kareby.

Ame Entreprenad AB
Torp 280
442 93 Kareby


Tc Tak & Byggservice
Hagenv. 42
442 93 Kareby


Kostnad för takläggning i Kareby

Kostnaden och priset på takläggning i Kareby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kareby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kareby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kareby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kareby

I Kareby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kareby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kareby.

I Kareby fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kareby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kareby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.