Takläggare i Jörlanda

Annons:

Takläggare i Jörlanda - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Jörlanda. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Jörlanda med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Jörlanda rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Jörlanda samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Jörlanda och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Jörlanda

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Jörlanda som du kan anlita för takläggning av din villa i Jörlanda.

Tak i Världsklass AB
Södra Anrås 320
444 92 Jörlanda


Korsvik Entreprenad
Skotthed 403
444 92 Jörlanda


Jörlanda Takservice AB
Gästgiveriv. 3
444 65 Jörlanda


Kostnad för takläggning i Jörlanda

Kostnaden och priset på takläggning i Jörlanda kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Jörlanda. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Jörlanda. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Jörlanda från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Jörlanda

I Jörlanda hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Jörlanda är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Jörlanda socken, belägen mellan E6 och havet. Jörlanda har en gammal kyrkobyggnad som brann ner 1921, men som 1926 byggdes upp igen, Jörlanda kyrka.

Yta: 66,74 hektar
Invånarantal: 789, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jörlanda om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Jörlanda.

I Jörlanda fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Jörlanda. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Jörlanda som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.