Takläggare i Hindås

Annons:

Takläggare i Hindås - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Hindås. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Hindås med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Hindås rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Hindås samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Hindås och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Hindås

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Hindås som du kan anlita för takläggning av din villa i Hindås.

Renérius Tak&Entreprenad AB
Ekegränden 1
438 53 HINDÅS


Kostnad för takläggning i Hindås

Kostnaden och priset på takläggning i Hindås kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Hindås. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Hindås. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Hindås från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Hindås

I Hindås hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hindås om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Hindås.

I Hindås fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Hindås. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Hindås som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.