Takläggare i Henån

Annons:

Takläggare i Henån - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Henån. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Henån med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Henån rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Henån samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Henån och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Henån

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Henån som du kan anlita för takläggning av din villa i Henån.

Taktvättarna I Sverige AB
031 - 757 28 08Kostnad för takläggning i Henån

Kostnaden och priset på takläggning i Henån kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Henån. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Henån. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Henån från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Henån

I Henån hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Henån är en tätort på Orust i Bohuslän samt centralort i Orusts kommun i Västra Götalands län. Orten har fått sitt namn efter ån som heter just Henån. Handel och annan aktivitet ökar stort under sommartid, eftersom Henån är centralort för en kommun som flerdubblar sitt invånarantal under turistsäsongen

Yta: 197,61 hektar
Invånarantal: 1816, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Henån om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Henån.

I Henån fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Henån. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Henån som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.