Takläggare i Gråbo

Annons:

Takläggare i Gråbo - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Gråbo. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Gråbo med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Gråbo rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Gråbo samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Gråbo och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Gråbo

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Gråbo som du kan anlita för takläggning av din villa i Gråbo.

3P Tak AB
Östadsv. 164
443 72 Gråbo


Kostnad för takläggning i Gråbo

Kostnaden och priset på takläggning i Gråbo kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Gråbo. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Gråbo. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Gråbo från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Gråbo

I Gråbo hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Gråbo är en tätort i Lerums kommun i Västergötland, belägen 30 kilometer nordost om Göteborg, vid länsväg 190. Orten växte ursprungligen fram som ett stationssamhälle i Stora Lundby socken vid den år 1900 öppnade Västgötabanan.

Yta: 230,91 hektar
Invånarantal: 4195, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gråbo om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Gråbo.

I Gråbo fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Gråbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Gråbo som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.