Takläggare i Göteborg

Annons:

Takläggare i Göteborg - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Göteborg. Sammanlagt finns det 9 olika takfirmor i Göteborg med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Göteborg rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Göteborg samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Göteborg och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Göteborg

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Göteborg som du kan anlita för takläggning av din villa i Göteborg.

Engman Tak AB
Ringög. 36
417 07 Göteborg


Pyramiden Bygg AB
Plantageg. 7
413 05 Göteborg


Västsvenska Tak AB
Manufakturg. 15
417 07 Göteborg


Wicote
Kärrlyckeg. 27
418 78 GÖTEBORG


Göteborgs Tak O Fasadtvätt AB
Plantageg. 7
413 05 Göteborg


FIX PLÅTSLAGERI & TAKSERVICE AB
Ringög. 29
417 07 Göteborg


Milles Teknikplast AB
Bergsjödalen 55
415 23 Göteborg


Explica Entreprenad AB
Stålverksg. 3
417 07 Göteborg


Götalands Tak, Plåt & Måleriservice AB
Räntmästareg. 7 A
416 58 GÖTEBORG


Kostnad för takläggning i Göteborg

Kostnaden och priset på takläggning i Göteborg kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Göteborg. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Göteborg. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Göteborg från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Göteborg

I Göteborg hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Göteborg om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Göteborg.

I Göteborg fanns det totalt 9 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Göteborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Göteborg som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.