Takläggare i Fritsla

Annons:

Takläggare i Fritsla - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Fritsla. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Fritsla med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Fritsla rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Fritsla samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Fritsla och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Fritsla

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Fritsla som du kan anlita för takläggning av din villa i Fritsla.

Viskadalens Plåt & Papptak AB
Seglorav. 24
511 72 FRITSLA


Hagmans Tak Fritsla AB
Seglorav. 7
511 72 FRITSLA


Kostnad för takläggning i Fritsla

Kostnaden och priset på takläggning i Fritsla kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Fritsla. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Fritsla. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Fritsla från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Fritsla

I Fritsla hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånarantal: 2293, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fritsla om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Fritsla.

I Fritsla fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Fritsla. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Fritsla som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.