Takläggare i Fristad

Annons:

Takläggare i Fristad - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Fristad. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Fristad med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Fristad rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Fristad samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Fristad och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Fristad

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Fristad som du kan anlita för takläggning av din villa i Fristad.

Fristad Tak AB
Askv. 2
513 32 FRISTAD


J Johanssons Service
Askv. 2
513 32 FRISTAD


PappTaks Enteprenören GH
Ligusterv. 12
513 35 Fristad


Sju H Tak AB
Ligusterv. 12
513 35 Fristad


Kostnad för takläggning i Fristad

Kostnaden och priset på takläggning i Fristad kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Fristad. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Fristad. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Fristad från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Fristad

I Fristad hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fristad om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Fristad.

I Fristad fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Fristad. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Fristad som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.