Takläggare i Floda

Annons:

Takläggare i Floda - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Floda. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Floda med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Floda rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Floda samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Floda och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Floda

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Floda som du kan anlita för takläggning av din villa i Floda.

Warren Guppy
Nolås-anders v. 15
448 31 Floda


Rj:s Allservice I Floda AB (LA Takvård)
Hästskov. 18
448 34 FLODA


Kostnad för takläggning i Floda

Kostnaden och priset på takläggning i Floda kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Floda. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Floda. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Floda från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Floda

I Floda hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Floda om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Floda.

I Floda fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Floda. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Floda som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.