Takläggare i Borgstena

Annons:

Takläggare i Borgstena - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Borgstena. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Borgstena med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Borgstena rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Borgstena samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Borgstena och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Borgstena

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Borgstena som du kan anlita för takläggning av din villa i Borgstena.

Jnc Jonas Nyberg
Kronängsv. 12
513 70 BORGSTENA


Fix It Robban
Haraldsv. 20
513 70 BORGSTENA


Kostnad för takläggning i Borgstena

Kostnaden och priset på takläggning i Borgstena kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Borgstena. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Borgstena. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Borgstena från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Borgstena

I Borgstena hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Borgstena är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Borgstena socken. Strax öster om tätorten ligger Borgstena kyrka. Boende i Borgstena uttalar ortsnamnet "Börscht". Företag från orten: Borgstena Textile, Vida Borgstena AB.

Yta: 68,80 hektar
Invånarantal: 386, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Borgstena om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Borgstena.

I Borgstena fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Borgstena. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Borgstena som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.