Takläggare i Askim

Annons:

Takläggare i Askim - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Askim. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Askim med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Askim rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Askim samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Askim och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Askim

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Askim som du kan anlita för takläggning av din villa i Askim.

Askim Täcksystem AB
Askims Industriv. 1
436 34 ASKIM


Kostnad för takläggning i Askim

Kostnaden och priset på takläggning i Askim kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Askim. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Askim. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Askim från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Askim

I Askim hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Askim om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Askim.

I Askim fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Askim. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Askim som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.