Takläggare i Angered

Annons:

Takläggare i Angered - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Angered. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Angered med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Angered rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Angered samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Angered och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Angered

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Angered som du kan anlita för takläggning av din villa i Angered.

Dvoro Bygg AB
Hjällbogärdet 45
424 34 ANGERED


Kostnad för takläggning i Angered

Kostnaden och priset på takläggning i Angered kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Angered. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Angered. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Angered från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Angered

I Angered hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Angered om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Angered.

I Angered fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Angered. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Angered som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.