Takläggare i Alingsås

Annons:

Takläggare i Alingsås - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Alingsås. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Alingsås med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Alingsås rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Alingsås samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Alingsås och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Alingsås

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Alingsås som du kan anlita för takläggning av din villa i Alingsås.

Alingsås Tak AB
Krang. 23
441 38 ALINGSÅS


VB Tak
Mejerig. 1
441 39 AlingsåsAC Sten & Bygg
Odeng


Protan AB
Sjuhäradsg. 47
441 51 Alingsås


VB Tak
Mejerig. 1
441 39 Alingsås


Kostnad för takläggning i Alingsås

Kostnaden och priset på takläggning i Alingsås kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Alingsås. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Alingsås. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Alingsås från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Alingsås

I Alingsås hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Alingsås om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Alingsås.

I Alingsås fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Alingsås. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Alingsås som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västra Götaland.