Takläggare i Västerås

Annons:

Takläggare i Västerås - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Västerås. Sammanlagt finns det 13 olika takfirmor i Västerås med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Västerås rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Västerås samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Västerås och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Västerås

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Västerås som du kan anlita för takläggning av din villa i Västerås.

Hedbergs Tak AB
Blomsterg. 4
722 25 Västerås


Rustabo AB
Hejargränd 6 C
721 33 Västerås


R P K Takbeläggningar AB
Fallhammarg. 3
721 33 Västerås


VÄSTERÅS TAKENTREPRENAD AB
Fallhammarg. 8
721 33 Västerås


SVETAK Svealandstak AB
Strömledningsg. 3
721 37 Västerås


Mälardalens Takservice AB
Tallmätarg. 3
721 34 VÄSTERÅS


Erikssons Tak & Måleri / Återvinningstjänst
Djuphamnsv. 6
724 65 Västerås


Takofasadbolaget
Karlsg. 32 B
722 14 Västerås


Takbolaget AB
Ödhumlag. 3
723 55 Västerås


Aros Partner AB
Slottsg. 6
722 11 VÄSTERÅSTakmo Svensk Takproduktion AB
070


Solid Tak & Bygg i Västerås AB
Tunbytorpsg. 7
721 37 Västerås


Plåtslagarna I Västerås AB
Ödhumlag. 12
723 55 Västerås


Kostnad för takläggning i Västerås

Kostnaden och priset på takläggning i Västerås kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Västerås. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Västerås. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Västerås från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Västerås

I Västerås hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Västerås om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Västerås.

I Västerås fanns det totalt 13 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Västerås. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Västerås som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västmanland.