Takläggare i Kungsör

Annons:

Takläggare i Kungsör - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kungsör. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Kungsör med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kungsör rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kungsör samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kungsör och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kungsör

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kungsör som du kan anlita för takläggning av din villa i Kungsör.

Takxperten Sverige AB
Lenmora 101
736 91 KUNGSÖR


Kostnad för takläggning i Kungsör

Kostnaden och priset på takläggning i Kungsör kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kungsör. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kungsör. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kungsör från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kungsör

I Kungsör hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungsör om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kungsör.

I Kungsör fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kungsör. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kungsör som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västmanland.