Takläggare i Kolsva

Annons:

Takläggare i Kolsva - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kolsva. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Kolsva med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kolsva rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kolsva samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kolsva och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kolsva

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kolsva som du kan anlita för takläggning av din villa i Kolsva.

Kubas Kvalitet
Olstorpsv. 4
731 12 Kolsva


Kostnad för takläggning i Kolsva

Kostnaden och priset på takläggning i Kolsva kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kolsva. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kolsva. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kolsva från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kolsva

I Kolsva hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kolsva om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kolsva.

I Kolsva fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kolsva. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kolsva som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västmanland.