Takläggare i Fagersta

Annons:

Takläggare i Fagersta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Fagersta. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Fagersta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Fagersta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Fagersta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Fagersta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Fagersta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Fagersta som du kan anlita för takläggning av din villa i Fagersta.

Fagersta Plåtslageri AB
Lövparksv. 14
737 30 FAGERSTA


Kostnad för takläggning i Fagersta

Kostnaden och priset på takläggning i Fagersta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Fagersta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Fagersta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Fagersta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Fagersta

I Fagersta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fagersta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Fagersta.

I Fagersta fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Fagersta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Fagersta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västmanland.