Takläggare i Timrå

Annons:

Takläggare i Timrå - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Timrå. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Timrå med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Timrå rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Timrå samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Timrå och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Timrå

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Timrå som du kan anlita för takläggning av din villa i Timrå.

JITAB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Jonsson Isolering Och Tak J.I.T. AB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Kostnad för takläggning i Timrå

Kostnaden och priset på takläggning i Timrå kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Timrå. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Timrå. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Timrå från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Timrå

I Timrå hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Timrå om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Timrå.

I Timrå fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Timrå. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Timrå som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västernorrland.