Takläggare i Sundsvall

Annons:

Takläggare i Sundsvall - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Sundsvall. Sammanlagt finns det 8 olika takfirmor i Sundsvall med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Sundsvall rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Sundsvall samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Sundsvall och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Sundsvall

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Sundsvall som du kan anlita för takläggning av din villa i Sundsvall.

Profilplåt i Sverige AB
Fyrspannsv. 2
857 52 SUNDSVALL


Biscaya Tak AB
Linköpingsv. 10
857 31 Sundsvall


TL Tak Sverige AB
Ålbacken 7
857 51 Sundsvall


TL Tak AB
Ålbacken 7
857 51 Sundsvall


CS Ent Plåtslageri
Fyrspannsv. 3
857 52 SUNDSVALL


Winther Bygg AB
Östermov. 39
854 62 SUNDSVALL


Allproffs Miljövård och Fastighetsservice
Strandg. 2
852 31 SUNDSVALL


Takringen i Norr AB
Tegelv. 17
853 50 SUNDSVALL


Kostnad för takläggning i Sundsvall

Kostnaden och priset på takläggning i Sundsvall kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Sundsvall. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Sundsvall. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Sundsvall från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Sundsvall

I Sundsvall hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sundsvall om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Sundsvall.

I Sundsvall fanns det totalt 8 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Sundsvall. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Sundsvall som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västernorrland.