Takläggare i Söråker

Annons:

Takläggare i Söråker - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Söråker. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Söråker med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Söråker rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Söråker samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Söråker och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Söråker

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Söråker som du kan anlita för takläggning av din villa i Söråker.

Krohns Byggplåt AB
Båthamnsg. 65
860 35 Söråker


Kostnad för takläggning i Söråker

Kostnaden och priset på takläggning i Söråker kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Söråker. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Söråker. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Söråker från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Söråker

I Söråker hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Söråker om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Söråker.

I Söråker fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Söråker. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Söråker som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västernorrland.