Takläggare i Själevad

Annons:

Takläggare i Själevad - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Själevad. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Själevad med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Själevad rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Själevad samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Själevad och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Själevad

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Själevad som du kan anlita för takläggning av din villa i Själevad.

Tomas Rönnqvist Plåt AB
Nordhemsv. 8
894 30 Själevad


Kostnad för takläggning i Själevad

Kostnaden och priset på takläggning i Själevad kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Själevad. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Själevad. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Själevad från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Själevad

I Själevad hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Själevad om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Själevad.

I Själevad fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Själevad. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Själevad som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västernorrland.