Takläggare i Örnsköldsvik

Annons:

Takläggare i Örnsköldsvik - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Örnsköldsvik. Sammanlagt finns det 6 olika takfirmor i Örnsköldsvik med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Örnsköldsvik samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Örnsköldsvik och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Örnsköldsvik

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Örnsköldsvik som du kan anlita för takläggning av din villa i Örnsköldsvik.

Bro & Tak Isoleringar AB
Ångermanlandsg. 28
891 38 örnsköldsvik


Lättelement AB
Höglandsv. 9
891 50 örnsköldsvik


Winther Bygg AB
G. Riksv. 4 E
891 51 ÖRNSKÖLDSVIK


Takförvaltning I Övik AB
Kusthöjden 13 A
891 31 ÖRNSKÖLDSVIK


Nynäs Tak Entreprenad Norrland AB
Björnav. 31
891 41 örnsköldsvikTakringen I Örnsköldsvik AB
Skogsg


Kostnad för takläggning i Örnsköldsvik

Kostnaden och priset på takläggning i Örnsköldsvik kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Örnsköldsvik. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Örnsköldsvik. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Örnsköldsvik från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örnsköldsvik om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Örnsköldsvik.

I Örnsköldsvik fanns det totalt 6 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Örnsköldsvik. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Örnsköldsvik som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västernorrland.