Takläggare i Njurunda

Annons:

Takläggare i Njurunda - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Njurunda. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Njurunda med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Njurunda rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Njurunda samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Njurunda och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Njurunda

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Njurunda som du kan anlita för takläggning av din villa i Njurunda.

Björkö Tak & Bygg
Vikarbodarna 145
862 96 Njurunda


Engbergs Plåtslageri AB
Bakstuguv. 20
862 41 Njurunda


Kostnad för takläggning i Njurunda

Kostnaden och priset på takläggning i Njurunda kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Njurunda. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Njurunda. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Njurunda från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Njurunda

I Njurunda hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Njurunda om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Njurunda.

I Njurunda fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Njurunda. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Njurunda som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västernorrland.