Takläggare i Liden

Annons:

Takläggare i Liden - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Liden. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Liden med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Liden rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Liden samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Liden och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Liden

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Liden som du kan anlita för takläggning av din villa i Liden.

Sundsvalls Tätskikt AB
Husåsv. 1
860 41 LIDEN


Kostnad för takläggning i Liden

Kostnaden och priset på takläggning i Liden kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Liden. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Liden. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Liden från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Liden

I Liden hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Liden om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Liden.

I Liden fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Liden. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Liden som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västernorrland.