Takläggare i Indal

Annons:

Takläggare i Indal - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Indal. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Indal med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Indal rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Indal samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Indal och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Indal

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Indal som du kan anlita för takläggning av din villa i Indal.

Jakobssons Tak och Fastigheter AB
Ljusstakev. 32
860 40 Indal


Jyab Tak- och Tätskikt
Ljusstakev. 32
860 40 Indal


Kostnad för takläggning i Indal

Kostnaden och priset på takläggning i Indal kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Indal. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Indal. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Indal från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Indal

I Indal hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Indal är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Indals socken. Den ligger vid Indalsälven, cira 25 km nordväst om Sundsvall.

Yta: 92,99 hektar
Invånarantal: 661, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Indal om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Indal.

I Indal fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Indal. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Indal som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västernorrland.