Takläggare i Alnö

Annons:

Takläggare i Alnö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Alnö. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Alnö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Alnö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Alnö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Alnö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Alnö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Alnö som du kan anlita för takläggning av din villa i Alnö.

Alnö Tak & Fasad
Hovid 153
865 91 ALNÖ


Kostnad för takläggning i Alnö

Kostnaden och priset på takläggning i Alnö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Alnö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Alnö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Alnö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Alnö

I Alnö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Alnö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Alnö.

I Alnö fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Alnö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Alnö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västernorrland.