Takläggare i Umeå

Annons:

Takläggare i Umeå - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Umeå. Sammanlagt finns det 8 olika takfirmor i Umeå med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Umeå rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Umeå samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Umeå och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Umeå

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Umeå som du kan anlita för takläggning av din villa i Umeå.

Tak och Fasad i Umeå AB
Lärlingsg. 34 B
904 22 Umeå


Bro & Tak Isoleringar AB
Kabelv. 14 H
901 33 UMEÅ


Umeå Plåtslageri AB
Lärlingsg. 39 A
904 22 Umeå


Takringen i Umeå AB
Rondellg. 2
904 22 Umeå


Umeå Takservice
Lagmansg. 13 A
903 55 UMEÅ


Mälardalens Roofservice AB
070 - 811 21 22Notab
Förrådsvägen
918 31 UMEÅ


Ntm Nordiska Tak & Montage AB
Kostnad för takläggning i Umeå

Kostnaden och priset på takläggning i Umeå kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Umeå. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Umeå. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Umeå från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Umeå

I Umeå hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Umeå om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Umeå.

I Umeå fanns det totalt 8 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Umeå. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Umeå som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västerbotten.