Takläggare i Skellefteå

Annons:

Takläggare i Skellefteå - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Skellefteå. Sammanlagt finns det 7 olika takfirmor i Skellefteå med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Skellefteå rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Skellefteå samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Skellefteå och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Skellefteå

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Skellefteå som du kan anlita för takläggning av din villa i Skellefteå.

Norrplåt AB
Nålv. 4
931 57 Skellefteå


Nynäs Tak Entreprenad Norrland AB
Risbergsg. 1
931 49 SKELLEFTEÅ


Skellefteå Takservice AB
Stråg. 18
931 49 SKELLEFTEÅ


Meritek AB
Stackgrönnan 43
931 91 Skellefteå


Tak Tech I Skellefteå AB
Svedjev. 8 C
931 36 SKELLEFTEÅ


Norrlands Tak AB, NOTAB
Degerbyv. 3
931 42 Skellefteå


Tak & Tätskikt I Skellefteå AB
Getarg. 27
931 53 Skellefteå


Kostnad för takläggning i Skellefteå

Kostnaden och priset på takläggning i Skellefteå kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Skellefteå. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Skellefteå. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Skellefteå från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Skellefteå

I Skellefteå hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skellefteå om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Skellefteå.

I Skellefteå fanns det totalt 7 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Skellefteå. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Skellefteå som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Västerbotten.