Takläggare i Karlstad

Annons:

Takläggare i Karlstad - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Karlstad. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Karlstad med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Karlstad rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Karlstad samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Karlstad och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Karlstad

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Karlstad som du kan anlita för takläggning av din villa i Karlstad.

Mårtenssons Tak
Tjäderstigen 14
65468 Karlstad


Svealands Tak I Värmland AB
Fjärrviksv. 14
653 50 KARLSTAD


Tingvalla Byggtjänst
Råtorpsv. 33
653 49 KARLSTAD


Solsta Tak AB
Zakrisdalsslingan 23
653 42 Karlstad


HM Taktjänst AB
Sjöstadsv. 16
654 60 KARLSTAD


Kostnad för takläggning i Karlstad

Kostnaden och priset på takläggning i Karlstad kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Karlstad. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Karlstad. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Karlstad från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Karlstad

I Karlstad hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlstad om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Karlstad.

I Karlstad fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Karlstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Karlstad som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Värmland.