Takläggare i Karlskoga

Annons:

Takläggare i Karlskoga - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Karlskoga. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Karlskoga med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Karlskoga rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Karlskoga samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Karlskoga och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Karlskoga

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Karlskoga som du kan anlita för takläggning av din villa i Karlskoga.

Totaltak Sverige AB
Svetsarev. 15
691 37 KARLSKOGAIndustritak AB
Tomtebov. 3


Hagmans Tak Mitt AB
Svetsarev. 15
691 37 KARLSKOGA


Industritak I Karlskoga AB
Tomtebov. 3 A
691 44 KARLSKOGA


Ecotak I Karlskoga AB
Dalhemsv. 6
691 42 KARLSKOGA


Kostnad för takläggning i Karlskoga

Kostnaden och priset på takläggning i Karlskoga kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Karlskoga. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Karlskoga. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Karlskoga från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Karlskoga

I Karlskoga hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlskoga om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Karlskoga.

I Karlskoga fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Karlskoga. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Karlskoga som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Värmland.