Takläggare i Grums

Annons:

Takläggare i Grums - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Grums. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Grums med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Grums rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Grums samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Grums och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Grums

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Grums som du kan anlita för takläggning av din villa i Grums.

Grums Husplåt, AB
Timmermansg. 5
664 23 GRUMS


JJK Tak och Måleri AB
S. Gärsnäs
Grums


Kostnad för takläggning i Grums

Kostnaden och priset på takläggning i Grums kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Grums. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Grums. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Grums från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Grums

I Grums hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Grums om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Grums.

I Grums fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Grums. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Grums som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Värmland.