Takläggare i Filipstad

Annons:

Takläggare i Filipstad - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Filipstad. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Filipstad med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Filipstad rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Filipstad samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Filipstad och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Filipstad

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Filipstad som du kan anlita för takläggning av din villa i Filipstad.

Modins Takreparationer
Kalhyttev. 16
682 91 Filipstad


Lesjöfors Tak AB
Kalhyttev. 16
682 91 Filipstad


Bygg & Takkungen AB
Industriv. 9
682 33 Filipstad


Nordentak I Filipstad, AB
Jonstorpsv. 35
682 33 Filipstad


Inlandstak AB
Horrsjön 70
682 92 FILIPSTAD


Kostnad för takläggning i Filipstad

Kostnaden och priset på takläggning i Filipstad kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Filipstad. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Filipstad. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Filipstad från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Filipstad

I Filipstad hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Filipstad om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Filipstad.

I Filipstad fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Filipstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Filipstad som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Värmland.